ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 12 ΑΞΙΕΣ 18 ΑΡΧΕΣ & 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ 

12 ΑΞΙΕΣ

2020-01-19

ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΞΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΡΑΞΗΣ Η ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

18 ΑΡΧΕΣ

2020-01-07

ΟΙ ΑΞΊΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΤΙΣ ΑΡΧΈΣ ΩΣ ΣΗΜΕΊΑ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΠΛΑΊΣΙΟ.

  •  Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΗΣΥΧΟΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΤΙΘΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΙΩΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, Η/Υ κλπ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΄΄ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ΄΄, ΄΄ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ΄΄ κ.α.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΨΕΥΔΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΄΄ΒΛΕΠΟΥΝ΄΄ ΟΛΟΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ MATRIX.O AΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ MATRIX (ΝΑ ΒΓΕΙ δλδ ΑΠΟ ΤΟ ΄΄ΣΠΗΛΑΙΟ΄΄ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΠΛΑΤΩΝ ), ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ - ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΞΑΝΑ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΄΄ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ΄΄ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, Τ/V ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΄΄ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ΄΄, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ, ΣΥΜΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ. ΕΧΕΙ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΄΄ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ΄΄ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΩ-ΤΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.....ΑΝΕΡΑΣΤΟΣ.ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Ο ΄΄ΚΕΡΑΥΝΟΣ΄΄ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ - ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙ - ΑΞΙΩΝ.Η ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ, ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΝΑ ΔΙAΛΥΣΕΙ ΤΟ MATRIX ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΗΤΕΣ, ΄΄ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ΄΄, ΄΄ΑΡΧΗΓΟΥΣ΄΄, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΨΕΥΔΟΣΤΑΡ . . κλπΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩN ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ.ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ : ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ