ΑΑΔΕ Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!

2020-02-08

Για να δούμε λίγο τι είναι η ΑΑΔΕ και που πληρώνουν οι Έλληνες τους φόρους τους.
- Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων αντικαθίσταται από μια ανεξάρτητη υπηρεσία την «Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων» (ΑΑΔΕ) που ανέλαβε δράση από 1-1-2017
- Η νέα αρχή έχει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και δεν υπόκειται σε ιεραρχικό έλεγχο, ενώ στο συμβούλιο διοίκησης μετέχει εμπειρογνώμονας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. (Δηλαδή από την τρόικα) ο επικεφαλής έχει τον τίτλο του διοικητή που σήμερα είναι ο κ. Γιώργος Πιτσιλής
- Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ επιλέγονται από στελέχη της Ευρωπαϊκής επιτροπής!!
- Ο πρόεδρος, τα μέλη του συμβουλίου διοίκησης, ο εμπειρογνώμονας (εκπρόσωπος των δανειστών) και ο διοικητής, «κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, δεσμεύονται μόνο... από τον νόμο και ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ και ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ. Το συμβούλιο απολαμβάνει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία»
- Η ΑΑΔΕ σύμφωνα με το ΦΕΚ 94Α /27-5-2016, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Νομικές προσωπικότητες της χώρας, στηριζόμενοι στο Σύνταγμα και στην υπάρχουσα δικονομία, χαρακτηρίζουν τη σύσταση της ΑΑΔΕ ως ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!
- ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ, ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.
- Με άλλα λόγια η Αρχή αυτή ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΣΟΔΑ που πάνε κατευθείαν στους δανειστές ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! Δηλαδή ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!
Σε ενημέρωσε κάποιος πολιτικός από τα κόμματα που ψηφίζεις ?
Σε ενημέρωσε κάποιος δημοσιογράφος από την τηλεόραση ?
Μήπως κάποιος νομικός η λογιστής ?