Η ΑΥΤΟΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

2020-06-24

ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΠΕΣΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΘ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΕΛΛΗΝ».
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ.
ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ «ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ» ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΟΠΩΣ Η ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΚΛΕΙΔΙ» ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ.
ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΑΡΧΗ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΕΘΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ».ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΟΛΑ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ, ΠΑΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΗΣΕ ΠΟΤΕ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ.
ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΚΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ «ΠΟΛΕΜΟΥ» ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ Η ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.
«ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΡΙΖΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΝΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ».
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ