ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ. 

2019-04-09

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ. 09/04/2019 
Ο λόγος που γράφω αυτό το μήνυμα, είναι γιατί είδα αρκετούς καθαρούς και τίμιους συμπολίτες μου να κατεβαίνουν υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές και νιώθω την υποχρέωση να τους ενημερώσω γι αυτά που γνωρίζω ( και όχι για αυτά που πιστεύω ).
Αγαπητοί υποψήφιοι, διαλέξατε να κατεβείτε στις δημοτικές εκλογές σε μια δύσκολη περίοδο που η χώρα μας κυβερνάται από ΠΡΟΔΟΤΕΣ οι οποίοι έχουν ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, έχουν κάνει ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, έχουν δανειστεί χρήματα και τα έχουν δώσει στις τράπεζες ενώ τα έχουν χρεώσει στους πολίτες, έχουν ξεπουλήσει δημόσια περιουσία, λιμάνια, αεροδρόμια, κ.λπ. ξεπούλησαν την Μακεδονία και ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν και αρκετά νησιά, όπως επίσης βγήκαν στη εξουσία κοροϊδεύοντας τους έλληνες ψηφοφόρους με το θα καταργήσω τον ένφια, θα σκίσω τα μνημόνια και πολλά άλλα,( αυτά όλα δεν τα λέω εγώ, αλλά ο τ. πρόεδρος του Αρείου πάγου Βασίλειος Νικόπουλος, ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Γεώργιος Κασιμάτης και πολλοί άλλοι ) και όλο αυτό μεταφράζεται ότι και να θέλετε να προσφέρετε το καλύτερο στον δήμο μας δεν θα είναι και τόσο εφικτό.
Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης που θα συνδιαλέγεστε δεν είναι νόμιμοι για τον λόγο ότι η βουλή δεν έχει συσταθεί σε σώμα και οι βουλευτές δεν νομιμοποιούνται με ΦΕΚ εφημερίδα της κυβερνήσεως, για το θέμα αυτό έχει ενημερωθεί με την κατάθεση σχετικών εγγράφων η εισαγγελία Σάμου στις 19/09/2018 με αριθμό πρωτοκόλλου 1259 και υπάρχει και βίντεο με δήλωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που είναι νομικός και πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου ότι δεν έχει συσταθεί η βουλή σε σώμα και δεν νομιμοποιούνται οι βουλευτές με ΦΕΚ.
Επίσης θα πρέπει να πείτε στους πολίτες που θέλετε να σας ψηφίσουν τι θα κάνετε με το ΑΡΘΡΟ 79 του Κλεισθένη που σας ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, και φυσικά η απάντησή σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη. Δηλαδή με ένα ΝΑΙ θα τους ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ή ΟΧΙ δεν θα τους ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ, γιατί οι πολιτικάντικες απαντήσεις του τύπου θα δούμε, θα προσπαθήσουμε, θα κάνουμε ότι μπορούμε, κ.λπ. δεν θα ευδοκιμήσουν γιατί οι περισσότεροι πολίτες έχουν καταλάβει την προδοσία που εξελίσσετε γύρω μας και είναι πολύ κοντά ο καιρός που θα αποδοθούν οι ευθύνες στους παλιούς υπευθύνους που με την υπογραφή τους έχουν ζημιώσει τον τόπο, αλλά και στους καινούργιους που θα συνεχίσουν το έργο των προηγούμενων, και όπως γνωρίζετε και εσείς έχουμε μπει σε μια περίοδο που η χώρα μας και ειδικά το νησί μας περνάει δύσκολες ώρες και έρχονται ακόμα δυσκολότερες. Ο λόγος λοιπόν που θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι είναι ότι μια μερίδα συμπολιτών μας θέλει την ένταξη των αλλοδαπών στο νησί μας όπως βέβαια και μια άλλη μερίδα δεν την θέλει, οπότε λέγοντας την αλήθεια θα αποφασίσουν αν θα σας ψηφίσουν η όχι.
Παρακάτω σας παραθέτω την παράγραφο 1 του άρθρου 79 του Κλεισθένη που είναι καθοριστικό για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ή την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του νησιού μας....
Άρθρο 79 Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων - Αντικατάσταση του άρθρου 78 του ν. 3852/2010
1. Σε κάθε δήμο συγκροτείται και λειτουργεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΈΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ως συμβουλευτικό όργανο του δήμου ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Τα Συμβούλια Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων αποτελούνται από έντεκα (11) μέλη, τα οποία ορίζονται από το οικείο δημοτικό συμβούλιο. ΩΣ ΜΕΛΗ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΙ (6) ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ και πέντε (5) εκπρόσωποι αναγνωρισμένων φορέων συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων, που ορίζονται με τη διαδικασία της επόμενης παραγράφου.
Όλα τα παραπάνω σας τα λέω σαν ένας ΑΠΛΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ που ενδιαφέρεται για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Φυσικά γνωρίζω ότι μέσα στα ψηφοδέλτια υπάρχουν οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες ΨΕΥΤΕΣ, κομματάνθρωποι, αυτοί που θα δράσουν για ίδιον όφελος, και γενικά κάθε καρυδιάς καρύδι.
Εγώ όμως απευθύνομαι αποκλειστικά σε αυτούς που μπήκαν με πάθος και όρεξη να υπερασπίσουν τα ΔΙΚΑΙΑ των ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ !!!
Προσωπικά σας προτείνω σαν ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ
και περιμένω από εσάς να πράξετε με ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Σταματάκης Χρήστος  09/04/2019