Άρθρα

Νίκος Αντωνιάδης Δικηγόρος
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ :ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ !! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !!Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΨΗΦΟΥ ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ...

Έναν χάρτη που παρουσιάζει ως «τουρκικό έδαφος» την Λέσβο, την Χίο, την Σάμο και σχεδόν όλη την ελληνική Θράκη, δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Γενί Ακίτ η οποία όπως και η Γενί Σαφάκ απηχεί πιστά τις απόψεις της κυβέρνησης Ερντογάν.

ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 36 ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ COVID19 ΩΣ ΘΕΤΙΚΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ! Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΡΟΛΙΑΣ ΣΕ LIVE ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΔΗΛΩΝΕΙ:
...

Επιπλέον κονδύλι 9 εκατ. ευρώ για την καμπάνια κατά του κορωνοϊού διαθέτει η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση που εκδόθηκε χτες (25.04.2020).
Πρακτικά δηλαδή προστίθενται τα 9 αυτά εκατ. στα 11 εκατ. ευρώ που είχαν ανακοινωθεί αρχικά για την καμπάνια για τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα το συνολικό κονδύλι της διαφήμισης που αφορά σε όλα τα ΜΜΕ εθνικής και...